perjantai 19. kesäkuuta 2015

Shoppailun makua sekä juhannus/muut planit

Shoppailuu tai jotain!?

Oltii tos torstain kamujen kans kaupungil shoppailees ja syömäs, heti sen jälkee ku olin saanu raijattuu mun huoneen uuteen ilmeesee (Edellinen postaus liittyen huoneen uuteen ilmeeseen-> Huoneeni katastrofi valloillaa...). Satun kans tosin mentii kahestaa vaa vaateostoksil, kosk yks päätti jäädä ylitöihin. Meijän onneks vähä siel sun tääl oli just hyvi menos kesäale. Pieni sade ei juurikaa haitannu meit ku käveltii ympäri kaupunkii 
-raikkaampi ilma ku vaatekaupoissa ja muissa kaupoissa, joissa käytii- erittäin mukavassa kesäsäässä. Kiertelyn ja rahan tuhlaamisen jälkee -taas vaihteeksi- päädyttii sit istuskelemaa hesee -tuhlaamaan lisää rahaa, mut ei sentää onneks nii paljoo- ja venaa sitä yht ylitöitten tekijää, jonka oli tarkoitus myös pääst shoppailee mut se ny vähä meni miten meni... Maistu sil kuitenki ruoka kuten aina!







Juhannustaaaaaa...

Jussii pukkaa ny täs suoraa etee, eikä pahemmi muit suunnitelmii oo ku meen Artul yöks ja tyylii varmaa katotaa joku leffa tai vastaavaa. Sit lauantain ku herään -ainaki toivon mukaa herään viel Artulta, etten mistää mettäst- ni tarkotus olis varmaa joskus päivällisaikaa ol koton jos mummo tulee meil syömää ja näin pois päin, mut sen tyylii hänen vastauksistaan ei saa selvää jos kysyy: "Oletko tulossa?". Eli jää nähtäväks syödääks sit vaa perheen kesk, mut ei se mittää haittaa.


Entäs se muu?

Sit tosiaa, en pääse seuraavaan 3-4 vikkoo päivittää mun blogii mitenkää älyttömän hyvin, kosk kolme leirii olis tiedos karvatis isosen roolissa ja muutenki heinäkuu pukkaa iha täytee. Noi karkitki mitä ostin eile Satun kans ni on tarkotettu tosiaa tol ekalle leirille noista kolmesta mitä on tiedossa. Mut yritän sillee ku pääsen leireiltä viikonlopuksi kotii 
-pyykkää vaattei ja ostaa lisää karkkii- ni päivitel siin parin päivän sisäl jotain ees. Sunnuntai meneeki sit suurimmilta osin pakkailuun, ja pahoin pelkään että tuun unohtaa jotain -joka on tosi yleistä-, sekä tietty pyykin pesemiseen. Koko viikko on ollu yht häslinkii ja tuntuu silt et koko aikaa vedetää eri suuntiin et mitä ny pitäis tehä ja mitä seuraavaks, lisäks oon iha kujal näitte eri leirien papereitte suhtee et mikä kuuluis ottaa millekki leiril mukaa. Mut eiköhä se silti täst laannu ku pääsee leireilee!


"Karvatin Elli seuraa sua aina"
-Karvatti leirit







♥:Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti