maanantai 8. kesäkuuta 2015

!!_ATTENTION_!!

Huom, Huom, Huom!!!

En ole pitkään aikaan -siis todellakaan pitkään pitkään aikaan- kirjoitellut blogiin mitään päivitettävää. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja päätin alkaa näin juuri hyvin kesäloman aikana hieman panostaa tähänkin juttun. Elikkäs... Yritän nyt joka kuukausi saada aikaan tekstiä tulemaan tälle ikävän tylsälle vaaleahkon ruskealle taustalle.

Oliko muuta?

Itseasiassa joo oli; Blogin ulkoasu muuttuu tekstin osalta erinlaiseksi ja siitä tulee myös enemmän minäkeskeisempi. Eli siis kerron hieman omia pääni ajatuksia samalla kun kirjoittelen, hyvänä esimerkkinä nyt tuo ylhäällä oleva kursivoidulla taitolla oleva tekstin pätkä. Sekä sitten tietty nää pienet lihavoidut väliotsikot on nyt osa koko tekstiä. Vanha kuva ja teksi asia kuitenkin säilyy aina lopussa. Huomaatte sit ajan myötä ku kirjottelen et millee tää syteemi oikeen oikeasti muuttuu.

Vielä jotain...?

Jees!! Tällee ku katoin ni mun viimeisin blogin päivitys on viime vuoden elokuun viimeinen päivä kirjoitettu pätkä (sen voit tsiigaa täst ->   Onni & Luottamus ). Ette sit tiiä mitä muut mitä täs välis sit on oikein tapahtunu ni aattelin hiuka valaista.

Ööö... 
Lukion eka vuosi on nyt ohi -wuhuuuuu!- ja toka vuosi starttaaki ny kesäloman jälkeen.
Marraskuussa se unelma löytyikin mistä ollaan pitkään itketty yhdessä kavereitten kanssa ja valiteltu; Elikkä se rakkaus (jonkun seuraavan tekstin aihe onkin rakkaus eli you must read it). Kuusi kuukautta onkin sitten jo tullut täyteen tämän rakastamani henkilön kanssa aivan tuosta vain -itse en ymmärrä että miten aika on mennyt muka niin nopsaan-.
Perheeseen tuli lisäystä: Koiraaaaaaaah!
Siin oliki ne kolme aivan täysin buenoa juttua mitä sit on tapahtunu. Muita sit tietty onki esim kaikille hyvä tai kiva asia: kesä on tääl ja vastaavat kuten ruoka ja nukkuminen joillekkin.

Äää... 
Sukulainen menehty, eroja sekä sairaala tapaukset. Ne olikin sitten niit ikävii, mut nyt ehkä kaikkein ikävin asia mikä painaa juuri nyt on kesä -sanonko mitkä- työt!! Ei siitä sitten sen enempää, ok. 



"It`s all about me now, deal with it"
-Iitu





♥:Iitu

Psst. Kommatkaa mitä mieltä oottee:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti