tiistai 9. kesäkuuta 2015

Purifying peel-off Mask

Deep Cleansing :)

Tilasin Wish:ltä noin kuukausi takaperin sit mustapään poistoon tarkoitettun maskin. Kieltämät alko hiuka hikoiluttamaan sen tilauksen suhteen, koska siin oli arvioitu saapumis aika -tähän asti mitä oon tilannu Wish:stä niin tuo aika on pitänyt paikkaansa-, jolloin tuoteen pitäis saapua, mutta nyt se oli noin kaksi viikkoa myöhässä. Loppuje lopuks toi tuote tuli sit postissa sen kaks viikkoo myöhäs. Aattelin ny sit kertoo hiuka omaa kokemusta tästä tuotteesta ja et miten se omasta mielestäni tepsi.



Putting to face...

Ensikski tää tuote ei siis oltu todellakaan tilattu suomesta, jolloin käyttö ohjeet oli enkuks -ja mun tapaa en oo mikää yyber alles hyvä enkus- ni se piti sit lukee pariin otteesee sit uudestaa mutta lopputulos kuitenkin oli se että ymmärsin sen. Näis ohjeissa lukee et se levitetää huuhdellulle naamalle jolloin naama on vielä raikas ja ihohuokoset auki. Tän jälkee sit levität tätä mustaa tahnaa -joka haisee erittäin pistävältä ja on todellakin mustaa- sun naamalle ongelma alueille. Sit vaa annat sen olla sen 20-30 minaa -normaalisti se on tyylii joku 10-15 minaa näis muissa tuotteissa joita käytän/oon kokeillu- sun naamallas. 



Maskin poisotto

Ite kun olin sit laittanu tän aineen naamaani ni aloin heti tuntee et se alko tarraa ihosta kunnolla kiinni. Viimeistään tosa 15 minuutiin jälkee tuns et se oli kovettunu täysin.
Sit oliki sen aika ottaa pois, ohjeissa luki et se ns nypittän tai rajummin sanottuna revitään naamasta irti. Pidin tota naamalla sen 25 minaa about. Tuotteen takan luki et ensinmäiseksi kerraksi tuotteen irrottaminen naamalta voi tuntua hiukan iholla -ja joo ehkä hiuka nipisteli ku tuns et ne mustapäät läks veks- pistelevältä. Älä ryttää heti kasaan sitä sun maskia minkä otit pois vaa kato sitä puolta mikä oli sun ihoa vasten ni huomaat toimiko se, jos joo ni siihen jäi mustapäitä kiinni ja jos ei ni, no sit tavallisesti siihen ei jääny sit kii. Lopuks sit tietty naaman peseminen viileällä vedellä ja joku kosteutus voide olis aika jees perää laittaa -mulla esim Oriflame Face toner-. 



Nooh...?

Joo no en voinu sanoo viel mitää huomattavaa ton ekan kokeilun kaut et olis ollu isoja eroja huomattavissa. Itellä tepsi et mustapäit jäi kii, mutta ei ehkä niin pali ku aatteli et olis voinu. Toisaalta myös paketissa kuin netissä luki, että huomattavaa eroa ei huomaa heti ensinmäisen kerran kokeilun jälkeen, jolloin tää vaatii ainakin sen parin-kolmen kerran kokeilun et huomaa itse tuloksia. Uskon silti et tää tuote auttaa, koska itellä tuli raikkampi olo heti alueille missä maski oli. Nyt sit vaa koklailee uudestaan jonku viikon pääst varmaankin (ei kannata laittaa heti perään iholle, pidä taukoa niin iho ei kärsi esim kuivuudesta).
Aattelin sit et kerron tyylii jonkun mun postauksen mukana -tai sit teen toisen tälläsen postauksen samasta aiheesta- tulevaisuudessa ku oon koklannu tätä useemmi et millee sit toimi ja huomasinks ite eroja! Tällee vikaks viel voin aavistella et tuun tekemää tän luultavasti yhdele tai useammalle mun kaverille kans ni huomaa eroja. En siis todellakaan mee sillee et "täältä tulee juna sun naamaa" - tyyliin vaan ne on myös ite pyytääny et he sais koklaa tätä sit ku tää tuote on saapunu mul. 


Jtn vielä?

Täs ny näitte hiuka tätä mun uut tyylii postauksissa -kommatkaa alas mitä piditte täst TAI ylipäätää täst aiheesta mistä kirjotin-. Jatkossa tää sama tyylii toistuu ellei sit tuu mitää hyvää idist uuteen tyylii tai etc. Mutta siis, plaan uuden postauksen parissa taas varmaan -toivottavasti ainakin- mahdollisimman pian. 
Täst viel voit lukee mun edellisen postauksen -> !!_ATTENTION_!!

"You can have any colour as long as it`s black"
-Henry Ford





♥:Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti