keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

K5

Välkommen till ö !!

En aatellu alkaa pahemmin selittää leiristä muuta ku sen että joo oli mukava leiri ja kaikki meni sillee ku piti -ainaki melkein...-. Aluks oli haastei miltein kaikilla asian kuin asian suhtee, mut loppuu kohti kaik luisti erittäin helposti. Aamujumppaa ja leiri skabailuu löyty leiriltä muun muassa tipu-tanssin ja macarenan tahtiin.

Pistän tähä ny sen leirin ns, kuvina.
Sitä enne tsiigaa mun edellinen postaus mis kerroin hiuka täst tulevast-> Shoppailun makua sekä juhannus/muut planitTai skippaa kokonaa edelline postaus jos et jaks tai haluu -tai etc muil hyvil syil- lukee sitä :)
















Hej hej ö !!

Leirin jälkee totesin et mult ei tullu melkee mitään äänt lauantai aamulla ku nousin tosiaan joskus kolme aikaa -pientä univelkaa huomattavissa- vast ylös sängyst. Sunnuntaina ääni ei ollu sit yhtää sen paremp ni totesin et mult taitaa ny jääd kokonaa yks leiri välist. Hiuka harmit mut muutaki tekemist kyl löyty sit täält mantereen puolelt ettei tylsää tullu! Ääni on vielki hiuka hakoses, mut yskäst ei sen sijaa oo mitää kaipuuta. Ens viikol sit kesän viimene leiri ja sen jälkee jotain kivsuu luultavast tiedossa.


"Fire is not for the camp, 
camp is for the fire.."
-No one








♥:Iitu

1 kommentti:

  1. Hei! Mun blogissa olisi sulle Liebster award :)

    http://satusofia.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award.html

    VastaaPoista