sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

K9

Nu ska vi gå till ö !!

Tosiaan siis uus leiri taas takana, ja juu oli kiva leiri -taas vaihteeks- sekä erillainen kuten kaikki leirit. Ehkä parhaiten tält K9:n leiriltä jäi mieleen ABORTTI, rubikinkuutioiden pyörittely ja pöydän uudelleen stailaus. Porukka oli jees ja leiri men muutenki tollee noi nätist sanottun hyvin, paitsi et sää suosi meit aika kehnost...

En ala ny selittää mitää enempää täst leirist vaa laitan fiiliksen tulee kuvien kaut, samal taval ku tein bloggauksen myös K5:sta (want to read? -> K5). 

















De va de...

Tän viiden päivän täys hoidon jälkee saares -jälleen kerran vaihteeks- tul tajuttuu et haluun kyl takas, kosk jäi se niin sanottu leirivaihde päälle. Se olis ny noin pari viikkoo himas ja sit matka jatkuu kohti täys hoidon parii taas kerran Karvattiin! Tosiaan muita leirejä ei ollut juurikaa tiedossa kunnes sit leiril tuli ilmottauduttuu taas vaihteeks yhteen uuteen leiriin.
Nyt taas täs lähipäivinä luvas olis muun muassa matka Turkuu Artun kans ja sit sielt kottii viikoks. Saa nähä onks ketää himas ku tulee takas vai onks poruka lähteny veneilee Mariksee -en myönnä et haluisin myös Mariksee...- .


"When the cat is away,
the mice will play."
-Cinderella








♥:Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti