perjantai 14. elokuuta 2015

Uusikaupunki ja sen munkit

...Munkit??

Otsikko varmaa voi hämyttää aika monta kosk "Uusikaupunki ja sen _munkit_" . Ei, en tullu postaa kirkon ja uskonnon piirissä liikkuvista munkeista vaan ihan syötävistä munkeista, sokerimunkeista. Mut ennen ku meen asiaa et mist on kyse ni lukekaa toki mun edellinen postaus joka kertoo pihakirppiksistä (linkki --> Pihakirppiksiä) :)


Tänne niitä munkkeja prkl...!!

Joka kesä mulla - ja yleensä mun koko perheel - on tapana käydä venereissun aikana ku mennään Maarianhaminaan Ugissa poikkeamaan ruokakaupassa ja etenkin syömään Pakkahuoneen vierasvenesatamassa parit sokerimunkit ja ehkä juomaa kahvit 
- en siis ite juo kahvia koska en vaa siedä sitä ilman toffeepaloja -
En vaa tiiä mitää niin täydellistä kuin Pakkahuoneen juuri uunista tulleet munkit, taivas... - täsä kohdas enekelikuoron kuuluis ol laulamas "Hallelujah, hallelujah..!" - .
Mutta tosiaan ku tää kesä oli nyt poikkeus tapaus et en menny porukoitte kans veneilemään vaan jäin kotiin (koska leirit etc.) niin tajusin tos parisen päivää sitten et kesäloma loppuu (oli siis kesäloman vika päivä) ja en oo syönyt yhtäkään Pakkahuoneen munkkia - ja mulle tää on katastrooffi -. Sit siitä ku olin heränny Artulla ja tajunnu sen totesin vaa et mehä mennää tänään käymää Ugissa ja haetaa mulle munkkeja!!


Sairaan nopeet menoo

Jossai vaihees sit ku oltii noustu ylös ni lähettii ajaa kohti Ugia, matkaan tosiaan meni se noin tunti per suunta ja varmaa yhteensä se joku 3½ tuntia. Lopult ku me oltii päästy perille ja perse oli ihan varmast puutunu ajomatkast ni mentii syömää kosk erääl oli nälkä - miehet... aina vaa ruoka mieles -. Mentii vastarannal sijaitsevaan Pizzeriaan nimeltä `Captains Magasiini` syömään pizzat ja sielt sit ostaa mulle parit munkit ja lähettii ajaa takas kohti Raumaa, tosin poikettii meijän mökin kaut jotta sain syötyy toisen mun munkeista.


    Avaa asetukset napsauttamalla

    Avaa asetukset napsauttamalla

     Avaa asetukset napsauttamalla

     Avaa asetukset napsauttamalla

     Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla


"Koulu on taas, koulu on taas, reppu täynnä kirjoja, nyt sitä saa, nyt sitä saa kaikille läksyjä, nyt sitä saa, nyt sitä saa kaikille läksyjä !!!"

Tälläne erittäi pirtsakka versio "Joulu on taas"- biisistä koulun tavoin. Siis joo koulu alko ny ja iha jees mielin lähtee lukion toinen vuosi käyntii ja jne... Mutta siitä sitte enemmä seuraavassa postauksessa, joka muuten ilmestyy sit niinko niin paljon kuin öööh sunnuntaina (?)
"If you laugh, you think, and you cry,
that`s a full day"
-Jim Valvano









♥:Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti