tiistai 11. elokuuta 2015

Pihakirppiksiä

Uutta postausta

Viimeks ku kirjotin (Linkki-> Varhaisnuoret ja muksut) olin viel hiuka kujal et mist seuraavaks kirjotan/on edes ja tällee, mut nyt tuntuu et olis jo iso kasa ideoi pääst mist postat. Otetaa täst tää eka ajankohtaisin ja ehkä vanhin tapahtuma mist en oo päässy kirjottaa ku ny vast - menoa, jonka seurauksena ei konetta messissä - .


Pihalta pihalle -->

Viime viikonloppuna (7.-9.8) oli Syväraumassa järjestetty pihakirppis viikonloppu, mut vaa Syvärauman vanhassa osassa. Oli mahdollisuus ilmoittaa oma kotinsa/kotiväkensä 
- eli pihansa tai miten sen ny sanois... Tajuutte kuitenki!!! - pitämään omaa pihakirppistään joko yheks päiväks tai koko viikonlopuks. Meijä porukat ei oikee ollu innostunei täst kirppis touhust enkä sit kyl itekkää jaksanu alkaa pitää mitää kirppist mut ei se mittää haittaa! 
Siitä huolimatta et me ei pidetty pihakirppist ni tosi moni meijänki puolest myi sitä ns. "turhaa" tavaraansa pois. Tuli itekki tehtyy hiuka löytöi ku lähin kiertelee ympäriinsä konkelil - Oli muute outoo ajaa ku ei oo vähää aikaa (2-3kk) ajanu sellasel vehkeel... - .
Rahaa mitä olin varannu riitti hyvin kosk kaikki oli todellakin kirppishintaista, jolloin jäi hiuka sitä cash:ä omaankin käteen viel.


Mitä sit menin oikee ostaa?

Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla

Avaa asetukset napsauttamalla


Tosiaan ei tullu loppujen lopuks paljoo tehtyy edes löytöi, mut kuitenki kaikkee sellast mitä ite halus! Daim-jäätelöö en ostanu kirppikselt vaa iha sen kaike konkeloini jälkee 
Syväraumas ja kaupungis ni päätin ostaa hiuka jottai viilentävää lämpimään kesäpäivään. 
Nyt tähän mennes täst kirppis hässäkäst on kaks päivää ja oon jo ehtiny hukkaa yhet korvikset noist ylhääl olevista - En ees oo käyttäny niist viel mittää enkä ymmärrä miten oon saanu yhen parin jo katoamaan tuhka tuuleen?? -, kai se sit on vaa sitä perus mua et oon hätänen ja viskon tavarat min sattuu ja sit en löydäkkää niit enää...


Uus viikko, uus urakka

Tosiaan täs nyt huomen (12.8) alkaa koulu - Jippii!! -. Toisaalt on kiva pääst taas siihen arkeen ku kesällä sellast ei oo ja vaa löhöö päivät pitkät ku ei kesätöitäkää ollu. 
Siitä huolimatta... Kirjottelen ehkä jo huomen tai ylihuomen jostai muust asiast taas ja sit loppuviikosta tulee postausta koulun alusta!


"I like my money right where I can see it...
Hanging in my closet"
-Carrie Bradshaw









♥:Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti